Photographer Magazine – online magazin koji bi trebali da pratite

Za one koji su u svetu fotografije a i za sve ljubitelje fotografije skrećemo pažnju na  jedan jako koristan online časopis  sa zanimljivim sadržajem, lepim fotografijama, radovima poznatih fotografa, intervjuima i još mnogo toga.

Photographer magazine
Ako si fotograf, stvarno bi  trebao dnevno da odvojiš bar 20 min za ovaj sajt – dok ga celog ne izgustiraš (nažalost nema baš mnogo sadržaja tako da zadatak nije previše zahtevan).
Vreme koji bi potrošio za online listanje dnevne žute štampe u prevozu ili čekajući red u banci/pošti, čitajući razne gluposti koje ti glavu pune strahovima, sexom i nasiljem, preusmeri na nešto lepo i što može zaista da ti pomogne . Napuni um lepim stvarima.
Naravno ako želite da dobijete inspiraciju i da se razvijate.
Sajt je na engleskom jeziku što pojedincima može da bude i smetnja ali i ne mora da bude, zato što  se mogu viditi razne prelepe fotografije  koje prate tekst  ( eto razloga da malo uložite u učenje engleskoj jezika ) .
Idejni tvorac je što bi se reklo, naše gore list,  fotograf Milan Josipović, što je prijatno iznenađenje i dajemo mu podršku, držimo palčeve i nadamo se da će da nastavi i dalje sa dobrim radom.
Yes, svetski a naše!

Ovo je linka sajta i nadamo se da će vam biti od koristi i da ćete uživati kao što i mi uživamo u njemu:
Photographer Magazine