Reci NE vertikalnom videu!!!

Vertikalni video je jedan od 4 jahača digitalne apokalipse.Vertical Video

Znam da ćete reći da vertikalni video vidjate  svuda.
Pa dobro, postoje posebne grupe ljudi koje zagovaraju brakove sa životinjama.
To ne znači da je to ispravno.

Neko od vas će reći da je i Youtube popustio te je ukinuo prvobitnu zabranu objavljivanja vertikalnog videa ali to je uradio samo  zato što su konkurentni kanali kao što su Periscope i  Snapchat prvi prihvatili da ih objave.

Youtube je brzo ukapirao da je jednostavnije da prihvati takve video materijale koliko god oni bili s*  da ne bi izgubio deo profita koji bi mu preotela konkurencija.
Nemojte zaboraviti da je Youtube jedna elitna prostitutka te mu je ipak samo bitna zarada ( naravno to isto važi i za gore pomenute društvene mreže ).

YOUTUBE =PERISCOPE =SNAPCHAT = PINK = VELIKI BRAT = FARMA

Njih sve zajedno ne interesuje što će nakon nekog vremena vaš prijatelj, brat , devojka, dečko , sestra poželeti da neki njima jako bitan i važan video koji su ovekovečili svojim moblinim telefonom  odgledaju na TV -u ili monitoru.  Upravo tada  i sami će shvatiti sve mane  vertikalnog snimanja.

,,Ko drži taj Internet? Jel Mišković isto?” – Djordje Čvarkov glavni arhivator.
 
Tako ako prećutite i  ne budete opomenuli snimatelja, vašim dragim ljudima za ceo život ostataće sačuvana mala video špageta  ( pitaj boga koje rezolucije), koja će se prikazivati na sredini ekrana praćena ogromnim crnilom sa obe strane.

 BLJAK.

Vi ste: Tajni agent X,  poslednji bastion odbrane protiv nepromišljenosti!

Vaš misija: –  ako je prihvatite, je da edukujete ljude koji nisu  uzeli u razmatranje problem veritikalnog snimanja i sprečite teroristički pokret ,,G.L.U.P.O.S.T” da ovlada planetom i ostvari svoje zle ciljeve.

Pažnja:  nakon pregleda i čitanja ove poruke vaš hard disk će se samouništiti za 5,4,3 …

Mala šala.
Bezbedan Vam je hard disk.

Ali eto misija vam ostaje – i hard disk.

Ako želite, možete lepu sličicu sa početka teksta skinuti i podelite  sa svima sa kojima mislite da može da im  pomogne.
Možete im čak i poslati  link od ovog teksta.

I na kraju, kao trešnja na vrhu kolača , jedan odličan, duhovit video na temu veritikalnog  video  :
https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA

Do sledećega našeg mudrovanja
Vaš F.S.B tim